dissabte, 25 d’octubre del 2014

Setmana del 27 d'octubre de 2014

Encetem una setmana amb el regust de les paelles del dinar de benvinguda a P3, i l'olor de les castanyes torrades del proper dijous. Les celebracions i les tradicions ens retroben, ens uneixen i ens alegren.

Aquesta música fresca i graciosa, ens convida a passejar per l'escola amb un somriure als llavis i a enllaçar aquests dos moments de festa.  

Obacht! Music from Bavaria, Vol. 3El grup que toca aquesta cançó, de procedència alemanya, interpreta música tradicional del seu país.

Dang Lied
Maultrommel-musi-mayr




Vull escoltar la cançó i d'altres cançons del disc

(Qui s'atreveix a escoltar la segona cançó del disc? En quina part d'Europa us fa pensar? Sabríeu dir quins instruments hi sonen? Podeu respondre a: musiquetescanmanent@gmail.com o bé publicant un comentari a sota de l'entrada)



1 comentari:

  1. Molt divertida, la cançó, i tant! És ben cert que ens hem passat tota la setmana passejant per l'escola amb un somriure als llavis, literalment.
    Els fragments que hem pogut escoltar de les altres cançons del disc també ens han fet moure l'esquelet, a casa... però el nostre esquelet de debò, no els que es veuen aquests dies pel carrer, jejeje.
    Ens agradaria poder-les escoltar completes. Sabeu on podem aconseguir el disc per escoltar-lo més a fons?
    Moltes gràcies!

    ResponElimina